Музиката на живо е прекрасна част от всяко изискано събитие. Тя предразполага гостите по време на влизането им и създава елегантна атмосфера за официалната част от сватбата. Обикновено на такива събития се събират три поколения хора с различни музикални вкусове. За да отговорим на всички тях, предлагаме репертоар от различни популярни мелодии с джази аранжимент – както суинг класики, звучали в изпълнение на Луис Армстронг, Елла Фицджералд, Франк Синатра и Сидни Беше, така и песни на Ейми Уайнхаус, Доорс, ZAZ, Чарли Чаплин, Бийтълс, Лейди Гага, Дъфи, Риана, Каро Емералд и други съвременни изпълнители, аранжирани в традициите на джаза.

Нашият екип работи с много професионални музиканти и формации, с богат опит в провеждането на лични събития – сватби, юбилеи, семейни празници. Разполагаме с озвучител и диджей/водещ на сватби. Съдействаме с длъжностно лице за изнесен ритуал и с музика за извеждане на булката от дома ѝ. Осигуряваме открити и закрити сценични конструкции, ефектно осветление, мултимедия.

За да се свържете с Partymusic.bg за безплатна консултация, най-бързият начин е чрез телефон 0889996325 – Влади Михайлов. Разгледайте предложенията в сайта ни и в канала ни в youtube! Харесайте и фейсбук страницата ни и вижте повече за събитията, в които участваме!

Ще се радваме да взаимодействаме, за да стане Вашето събитие незабравимо!