Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.


След страхотния успех на премиерата, подготвяме второто издание на представлението за деца от 2 до 102 години, на 23 март от 11 часа в Студио 5 🙂
Всички малки и големи нещоТърсачи, импровизатори и любопитковци са добре дошли да преодолеем заедно препятствията на изгубената и намерена Алиса.

Алиса в страната на джаза“ е авторски спектакъл по сценарий на Невена Григорова, който разказва за чудната страна на музиката и за приключенията на главната героиня, позната от класическия текст на Луис Карол.
В срещата си с инструментите и различните стилове на джаза, Алиса се научава да пее и танцува, а на помощ идват Метронома, котката Дайна и… Вдъхновението.

Участват:
Елин Стоянова – Алиса и котката Дайна
Василия Дребова – Метронома
Венцислав Благоев – тромпет
Станислав Арабаджиев – пиано
Димитър Благоев – китара
Владимир Михайлов – контрабас
Стоил Иванов – барабани
Никола Симеонов – танц

Режисьор: Василия Дребова
Сценарий: Невена Григорова
Сценограф: Елица Рожич
Аранжименти: Венцислав Благоев

Музикалната част е поверена на Венцислав Благоев Джазтет, създателя на „Джаз за деца“, проект, който вече девет години събира малки и големи на една сцена заедно с млади и утвърдени джаз музиканти и им дава възможност да импровизират. През 2012г „Джаз за деца“ получава наградата „Златно перо за култура“, а през 2016г. – „ПроКултура за достъп на младите до култура“.

Вход за деца – 5 лв, за възрастни – 7 лв.
За резервации: 088 793 4335