Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Горещият френски цигански суинг ще превземе София в последната неделя на март! Огнената музика на Джанго Рейнхард и Стефан Грапели ще ви пренесе през времето и пространството до Париж от средата на миналия век. Музикалното приключение ще започне в 18.30 часа от гара Студио 5, а Ваши водачи ще бъдат музикантите от Para Hot Jazz. Ако френската култура Ви вълнува – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и на 29-и март да се потопите в музикалната атмосфера на Франция, пресъздадена от Влади Михайлов (виола), Димитър Благоев (китара), Борислав Илиев (китара) и Юрий Божинов (контрабас)!

Харесайте и страниците на организатора и музикантите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz – за да научите повече за тях и културата, която представляват!

Стилът jazz manouche, swing manouche, gypsy jazz или в свободен превод френски цигански джаз е музика, възникнала във Франция през 30-те години на миналия век. Вдъхновена от емоцията на Джанго Рейнхард и финеса на Стефан Грапели, тя има милиони почитатели до днес.

Билети и резервации:
Местата са ограничени – направете резервация на тел: 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.
Билети се продават и в мрежата на Bilet.bg.
ВНИМАНИЕ! Закупеният билет не Ви осигурява седящо място! Резервацията след закупен билет е напълно задължителна!

Неделя, 29-и март
Вратите са отворени от 18.30 часа
Начало на живата музика – 19 часа.
Вход 15 лв.